Fisk med bulgurusallad

image140
Ingredienser 4 pers:
1,5 dl bulguru
1 zuccini
1 stor lök
1 avokado
1 påse babyspenat ca 80-100 gr
1 grön paprika
1 citron
smör, olja, salt, peppar

600 gr torsk

Tillagning:
1. Hacka lök, skiva upp zuccini och paprika. Stek i olja.
2. Lägg fisken i en form, salta, peppra och lägg över ca 2-3 msk smör. Sätt in i ugnen på 200 gr ca 20 min tills fisken är klar.
3. Koka bulgur enligt anvisning och blanda ner grönsakena, babyspenaten och avokadon. Salta, peppara och häl i ca 2-3 msk olja.
4. Servera med creme fraisch som du har pressat ner lite citronsaft i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0