Saffranspannacotta





Ingredienser
5 dl vispgrädde
1 paket saffran
1 tsk vaniljsocker
3 gelatinblad
mandel och russin till garnering

Tillagning:
1. Blötlägg gelatinen.
2. Värm upp grädden, blanda i vaniljsocker och saffran. Värm, men låt det ej koka upp.
3. Ta upp gelatinen ur vattnet, lägg ner i grädden och rör tills den smält.
4. Häll upp i glas och ställ in i kylen.
6. Garnera med russin och mandel vid servering.

Kommentarer
Postat av: Lillsyrran

Och jag som just kommenterade vitchokladpannacottan med passionsfrukt. Jösses vad gott detta lät då! Om jag är riktigt snäll kanske du gör såna här nån gång under julhelgen... :P

2008-12-09 @ 23:34:21
Postat av: Härligheter enligt Erika

Vad gott! Jag bakade saffransskorpor med mandel igår och tycker allt med saffran är en höjdare!!!

Erika

2008-12-17 @ 15:35:10
URL: http://www.metrobloggen.se/smaskigt
Postat av: Alina

Allt bra med dig? :)

2008-12-17 @ 15:40:38
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Kryddburken

Åh så gott, jag älskar saffran! Ha nu en toppenmysig helg & en riktigt God Jul!

2008-12-19 @ 15:48:52
URL: http://kryddburken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0