C&C:s pasta med pilgrimsmusslor

image204 image205
Ingredienser
2 chili
2-3 vitlöksklyftor
1 kruka basilika
1 knippa bladpersilja
olja
2 dryga glas vitt vin
1,5 paket cocktailtomater (röda och gula)
ca 10 pilgrimsmusslor
50 gr smör
Tillagning
1. finhacka vitlök och chilli. Fräs upp hastigt i olivolja i en stekpanna. (Koka parallellt upp pastan)
2. Dela pilgrimsmusslorna på mitten, lägg i stekpannan, stek upp hastigt någon minut.
3. Saltar, häller på 2 rejäla glas vitt vin och låter puttra ihop lite.
4. Lägger i körsbärstomater och låter dessa koka med.
5. Tillsätt pastan och rör runt. Blanda ner ca 50 gram smör, bladpersilja, basilika. Peppra och salta efter smak.
6. Vid servering dekorera med basilika.

Denna underbara maträtt blev vi bjudna av våra vänner C & C.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0