Tapas - heta chiliscampi

 image289image287
Ingredienser:
Scampi
1 -2 vitlöksklyftor
1/2 röd chili
2-3 msk hackad bladpersilja
1/2 citron (saften)
0,75 dl olivolja
peppar, salt

Tilllagning:
1. Finhacka chili och vitlök, blanda med ca 2 mska olivolja blanda ner scampin och låt stå och dra i 1-2 timmar.
2. Värm upp en stekpanna, häll i olivolja och tillsätta vitlök, chili och scampi.
3. Pressa över citron och hälften av persiljan. Stek upp och rör om ca 2-3 min.
4. Vid servering garnera med resten av persiljan.
Denna rätt gjorde jag som en utav flera olika tapas. Men passar minst lika bra att  kombinera med nudlar eller pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0