Wok med lax



Ingredienser 2 pers
Äggnudlar
2 frysa (tinade) laxbitar
1 zuccini
1 gul lök
4 st champinjoner
30 gr babyspenat
olja
peppar
1 msk sesamfrö

Tillagning:
1. Skiva och dela zuccinin till månformar, strimla löken och klyfta champinjonerna.
2. Fräs upp allt i olivolja i en wokpanna. Tillsätt peppar och sesamfrö efter smak.
3. Koka upp äggnudlarna, tar ca 2 min.
3. Tillsätt äggnudlar och stek i ca 3-5 min.
4. Dela laxen i bitar och lägg i woken tillsammans med hälften av babyspenaten. Stek upp tills laxen är genomstekt.
5. Precis innan servering, blanda ner resten av babyspenaten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0