Svampsoppa med serranochips






Ingredienser:
600 gr svamp (kantareller, champinjoner, karl-Johan svamp)
1-2 vitlöksklyftor
1 tsk tryffelolja
1 liter hönsbuljong
1 citron
creme fraisch
handfull bladpersilja
smör
olivolja
salt, peppar


Tillagning:
Beskrivning kommer....

Serranochips: lägg serrronskivorna bakplåtspapper i en form. Ställ in i ugnen i 8 min på ca 225 gr. Ta ut och svalna. Obs! om ni ej får dom knapriga, höj värmen, men vakta dom så de ej bränns.
Vi har tillagat denna rätt vid två olika tillfällen, första gången gjorde vi den utan tryffelolja. Båda alternativen är väldigt goda, tryffeloljan gjorde det dock lite mer festligt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0