Pilgrimsmusslor, tigerräkor med bacon & granatäpple




NYÅRSMENY 2009/2010 rätt 5 av 10

Ingredienser:
pilgrimsmusslor
vitlök
persilja

tigerräkor
chili
granatäpplekärnor

olivolja
salt,peppar
bacon
babyspenat
lime


Tillagning:
1. Pilgrimsmusslorna steks upp med olja, hackad vitlök och persilja.
2. Tigerräkorna steks upp med olivolja, hackad chili och granatäpplekärnor.
3. Grilla baconskivorna i ugnen tills de stelnat
4. Lägg upp babyspenat på en tallrik, lägg på tigerräkorna, pilgrimsmusslorna och bacon. Dekorera med granatäpplekärnor och ringa över salt, peppar och olivolja


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0