Chorizo med pilgrimsmusslor



 

 

Ingredienser:
3 x 350 gr pilgrimsmusslor
2 x 300 gr chorizo (obs! det ska vara en torkad chorizo som är tänkt som tilltuggskorv, inte en chorizo som måste stekas)
1/2 kruka bladpersilja

Tillagning:
1. Skiva chorizon, hetta upp en stekpanna och lägg i korven.
2. Stek tills oljan börjar komma ur korven. Efter ca 5 min, ta ur korven och lägg åt sidan.
3. Lägg i pilgrimsmusslorna och stek i den röda oljan ca 2-3 min.
4. Lägg tillbaka chorizon, häll över hackad persilja.
5. Servera.

Denna rätt passar bra till kikärts- och ruccola salld och potatispajen.

Kommentarer
Postat av: Kryddburken

Ser väldigt gott ut! Men pilgrimsmusslor har jag faktsikt aldrig ätit... Hur smakar dom?

2008-09-09 @ 09:56:14
URL: http://kryddburken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0