Spagetti carbonara


image59
Ingredienser
Spagetti
2 ägg gulor
1 paket bacon
4 champinjoner
1 gul lök
riven pecorino eller annan hårdost
olivolja, salt och svartpeppar

Tillagning 2 pers
1. Koka upp vatten, häll i 2 msk olivolja och salta. Tillsätt spagettin och koka upp.
2. Skiva baconen i bitar, stek på låg värme så baconen blir knapriga
3. Hacka lök och skiva champinjoner som delas på mitten till månhalvor. Häll i och stek upp med baconen.
4. När pastan är klart häll av vattnet och blanda ner i bacon och lök röran.
5. Blanda i den rivna osten, peppra och salta efter smak, lägg upp på tallrikar.
6. Servera med en äggula på varje tallrik som man själv blanda ner i pastan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0