Fisksoppa

image143

Ingredienser 3 pers
Keldas fisksoppa
3 msk creme fraisch
0,5 dl vatten
2 msk tomatpure
400 gr fisk (torsk hade jag denna gång) går bra med valfri, passar även med skaldjur
3 st skållade tomater
1 grovhackad lök
3 st kokta potatisar
salt, peppar

Tillagning:
1. stek upp löken, tillsätt tomatpuren.
2. Tillsätt keldas fisksoppa, vatten och creme fraisch. Koka upp
3. Lägg i fisken, tomaterna, salta och peppra.
4. Serveras när fisken är klar.

Enkelt och snabbt, passar bra när man har potatis över och vill snabbt få till något gott. Anledningen att jag späder ut med creme fraisch och vatten är för att dämpa "halvfabrikat" smaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0