Saffranspannacotta


Ingredienser
5 dl vispgrädde
1 paket saffran
1 tsk vaniljsocker
3 gelatinblad
mandel och russin till garnering
Tillagning:
1. Blötlägg gelatinen.
2. Värm upp grädden, blanda i vaniljsocker och saffran. Värm, men låt det ej koka upp.
3. Ta upp gelatinen ur vattnet, lägg ner i grädden och rör tills den smält.
4. Häll upp i glas och ställ in i kylen.
6. Garnera med russin och mandel vid servering.
Kommentarer
Postat av: Lillsyrran
Och jag som just kommenterade vitchokladpannacottan med passionsfrukt. Jösses vad gott detta lät då! Om jag är riktigt snäll kanske du gör såna här nån gång under julhelgen... :P
Postat av: Härligheter enligt Erika
Vad gott! Jag bakade saffransskorpor med mandel igår och tycker allt med saffran är en höjdare!!!
Erika
Postat av: Alina
Allt bra med dig? :)
Postat av: Kryddburken
Åh så gott, jag älskar saffran! Ha nu en toppenmysig helg & en riktigt God Jul!
Trackback