Pasta med bacon, tomater och basilika.

image208 image209 
Ingredienser:
pasta
olivolja
1 näve babyspenat
1 näve basilika (spara några blad till dekoration)
ca 8 körsbärstomater
1-1,5 dl vitt vin
1 gul lök
1 paket bacon
salt, peppar
Tillagning:
1. Koka upp vatten och pasta parallellt med punkterna 2-4
2. Hacka och stek upp lök, grova hacka backon och stek upp.
3. Häll i vin och körsbärstomaterna, låt små puttra.
4. Tillsätt babyspenat och basilika.
5. Häll i al dente pasta i blandningen, salt och peppra efter smak. Låt puttra i ca 3 minuter innan du serverar direkt.

Ännu godare blir rätten om man byter ut bacon mot äkta italiensk kokt skinka. Då ska man tillsätta denna först vid punkt 4.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0