Potatis och avokadosallad

Bild kommer!
Ingredienser:
10 potatisar (fast sort)
2 avokado
2 paket krasse
0,5-1 dl olivolja
1/2 citron
salt, peppar

Tillagning
1. Skala och koka potatisen tills den näst in till är klar. Ta upp och tärna i bitar och lägg i en skål.
2. Skala och hacka avokadon, bland i skålen. Pressa citronen över. (för att avokadon inte ska mörkna direkt)
3. Klipp och strö över krassen. Häll över olivoljan.
4. Salta och peppra efter smak.
5. Servera
Detta recept snappade jag upp av Jame Olivers första säsong av den nakna kocken på TV. Passar utmärkt till grillat kött på sommaren, eller som en rätt på buffébordet. Tänk bara på att fort avokadon lagts i börjar den oxidera och blir snabbt mörk. Så lägg i den strax innan servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0