Kyckling-nuggets

image262 
image260 image261
Ingredienser

2 kycklingfileer
3 dl filmjölk
75 g kex (saltiner eller salinas)
salt o peppar

Tillagning
1. Tärna varje kycklingfile i 6-8 bitar.
2. Blanda filmjölk med salt och peppar. Lägg i kycklingfilen och marinera i 2 timmar.
3. Lägg kexen i en platspåse och krossa.
4. Lyft upp kycklingbitarna och låt de rinna av och doppa i krossade kexen.
5. Lägg på en plåt och droppa över några droppar olivolja. Sätt in i ugnen på 200 grader i 20 min.

Servera gärna till en stark barbequesås eller sötsursås. Till dess såser kan det vara gott att ha naturell youghurt som svalkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0