Pasta med lax och spenat

image280 image281

Ingredienser:
300 gr Lax
60 gr Babyspenat
1/2 paket körsbärstomater
1 gul lök
salt, peppar, olivolja
linguini pasta

Tillagning:
1. Hacka och stek upp löken i olja, tärna laxen i små kuber. Lägg i stekpannan och stek upp.
2. Koka upp pastan vid sidan om.
3. Tillsätt körsbästomater. Smaka av med salt och peppar.
4. Tillsätt babyspenaten de sista minuterna så den hinner bli lite varm.
5. Tillsätt den kokta pastan och rör om, innan det läggs upp på tallrikar. Dekorera gärna med färsk babyspenat.
Denna rätt bjöd jag min kära syster på när hon var på besök.

Kommentarer
Postat av: Lillsyrran

Och jag kan intyga att det var supersmarrigt!!

2008-05-22 @ 17:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0