Vitchokladpannacotta med passionsfrukt


Ingredienser 4-5 pers:
3 dl vispgrädde
100 gr vitchocklad
1 tsk vaniljsocker
2,5 gelatinblad
3 passionsfrukter
Tillagning:
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 min.
2. Blanda grädde, vaniljsocker och koka upp. Tillsätt den chokladen (hackad) låt den smälta ner på låg värme.
3. Lägg i gelatinbladen och låt de smälta ner i blandningen.
4. Låt svalna något innan smeten hälls upp i små glas. Låt stå i kylskåpet i minst 1,5 timma före servering.
6. Vid servering dela passionsfrukten och skrapa ur kärnorna, lägg som garnityr på pannacottan.
Kommentarer
Postat av: Anna
de där måste jag testa jag som både älskar choklad och passionsfrukt
Postat av: Nina
Fin blogg:)
Postat av: Lillsyrran
Det där ser bara för gott ut! Nästa gång jag ska imponera på någon ska jag göra såna där! ;)
Trackback