Teriyaki kyckling

Ingredienser:
Kycklingfilé
teriyakisås
salt
svart- och vitpeppar
smör
sås
creme fraish
honung
teriyakisås
Tillagning:
1. Sätt ugnen p 150 grader.
2. Smält smör i en stekpanna, lägg i kycklingfileerna och fräs upp. Salta och peppra.
3. Stek ca 3-4 min per sida och pensla samtidigt över teriyakisås.
4. Sätt in kycklingfiléerna i ca 15 min i ugnen, tills de är färdiga.
5. Bland creme fraish och honung till en kall sås. Servera såsen till kycklingen och ha även teriyakisåsen till.
Servera gärna med ungsbakad potatis och rotfrukter eller peccorinopotatisen, se recept här.
Kommentarer
Postat av: Lillsyrran
Åh det som är så gott med teriyakisås! Köper man det på typ ICA eller behövs det en specialaffär för sådant? Har bara ätit det på restaurang nämligen.
Postat av: Anna
Det finns att köpa i alla mataffärer finns en god från santa maria.
Postat av: Lillsyrran
Åh vad bra! Då ska jag testa detta någon dag! Tack för tipset!
Trackback